Spirituality

Çfarë ëndrre patë dje?

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2019

Çfarë ëndrre patë dje?

Ëndrrat ndikojnë shpesh në jetën tonë. Gjëja e parë që bëjmë kur zgjohemi është të gjejmë kuptimin e asaj që pamë një natë më parë.

S’ka rëndësi nëse ishte një ëndërr e frikshme, seksuale apo nga ato ëndrrat që s’mendoje kurrë se do t’i shihje. Kureshtarë jemi gjithnjë!

Keni parë një ëndërr me dikë shumë afër jush!

Shumicën e rasteve, kur ëndërroni për dikë që e njihni mirë është se me shumë gjasa e keni menduar gjatë ditës ose keni ndërvepruar me ta.

Ëndërr me dikë që s’e keni takuar prej kohësh.

Nëse dje patë në ëndërr dikë që s’e shihni prej vitesh është se me shumë gjasa po afron një datë e veçantë që ai/ajo dhe ti e kujtonit dikur; mund të jetë një ditëlindje, një përvjetor apo diçka tjetër.

Ëndërroni për dikë që s’e keni parë dhe takuar kurrë!

Kur ëndërrojmë për njerëz që s’i njohim, ndodh sepse mund t’i kemi parë diku rastësisht ose thjesht na vijnë ndër mend. Përshembull nëse në ëndërr shihni Brad Pitt-in, nuk ndodhi sepse është shpirti juaj binjak...Thjesht gjatë janvës së kaluar keni parë një film të tij, por ju ka dalë nga mendja.

MOS I HUMBISNI