Shopping now!

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

2 Gusht 2018

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

Me gjithë keqardhjen e mundshme, vera është pothuajse në përfundim çka do të thotë se planet për pazaret e vjeshtës kanë nisur tashmë. Sot do të përqëndrohemi tek çantat që ju duhen patjetër për sezonin e ardhshëm; praktike dhe stil.

Një çantë e madhe e zezë – mund ta përdorni gjatë përditshmërisë.

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

Çantë në ngjyrë blu pudër – kjo ngjyrë është një ndër tendencat e sezonit të ardhshëm, ndaj mos kini frikë të eksperimentoni.

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

Një çantë praktike – sepse ky është viti i të qëndruarit rehat.

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

Çantë në formë rrethi  - një ndër të preferuarit e yjeve të Instagram-it

Çantat që ju duhen patjetër këtë vjeshtë

MOS I HUMBISNI