Instagramming

Ema Andrea thumbon Ilnisën?

Shkruar nga Anabel

8 Prill 2024

Ema Andrea thumbon Ilnisën?

Ilnisa Agolli ishte e ftuar në “Fun Club” për të diskutuar për përvojën e saj në “BBVA 3” dhe u diskutua nëse ka kryer marrëdhënie seksuale me Meritonin. Ndërsa publiku priste një përgjigje nga Ilnisa, ndërhyri Ronaldo, i cili tha se Ilnisa ka thyer një mit dhe kështu, Ilnisa as nuk e mohoi dhe as nuk e pohoi përgjigjen.
 
Më pas, Ema Andrea, përmes një postimi në Instagram shkroi:

“Kodi Penal: Kryerja e marrëdhënieve seksuale ose homoseksuale në vende publike ose në ambiente të ekspozuara nga vështrimi i njerëzve, përbën kundëvajtje penale dhe dënohet me gjobë ose ne burgim gjer në një vit”.

Ema Andrea thumbon Ilnisën?
 
Më tej, në një postim të dytë, ajo publikoi një foto nga neni 120, referuar “Shpifjes” dhe shkroi: “Meqë aktorëve po u duket vetja juristë këto kohë, ta lexojnë mirë Kodin Penal, se nuk është skenar për të dubluar shtrigat e personazheve vizatimorë”.

Ema Andrea thumbon Ilnisën?
 
Nuk e dimë nëse Ema i ka pasur me Ilnisën këto postime, janë rastërose, ose pa lidhje me situatën, por koha e postimit na ngjall ca dyshime. Reagimet e saj vijnë pas intervistës së Ilnisës, e cila shpeshherë ka zgjuar dilemat nëse ka kryer marrëdhënie seksuale me partnerin e saj, Meriton Mjekiqin.