Marredhenie

12 pyetje interesante për çdo fazë të marrëdhënies

Shkruar nga Anabel

14 Dhjetor 2023

12 pyetje interesante për çdo fazë të

Mendon se e njeh shumë mirë partnerin? Do ta njohësh më mirë? Mjafton të kesh dëshirën e mirë, të jesh kurioz/e dhe t’i bësh pyetjet e duhura në varësi të fazës në të cilën është marrëdhënia jote:

Nëse je në fazën e njohjes:

Cila ka qenë puna e ëndrrave kur ishe fëmijë?
 
Gjëja që të ka pëlqyer më shumë gjatë rritjes?
 
Po gjëja që s’të ka pëlqyer fare?
 
Si është marrëdhënia jote me familjen?
 
Më trego për dashurinë tënde të parë.
 
Kë adhuron?
 
Cila është gjuha jote e dashurisë?
 
Cilësia më e mirë që ke?
 
Beson te shpirti binjak?
 
Gjëja që i surprizon më shumë njerëzit tek ti?
 
Qëllimi që do ta përmbushësh në të ardhmen?

Nëse keni shumë kohë bashkë:

Gjëja që të pëlqen më shumë në lidhjen tonë?
 
Ç’do ndryshoje në lidhjen tonë?
 
Do të provojmë diçka të re?
 
Cili është momenti kur je ndjerë më pranë meje?
 
Ku do të jetosh dhe pse?
 
Ç’mendon për martesën?
 
Po për fëmijët?
 
Cilët janë gjërat që mendon se duhet të përmirësoj?
 
A ka ndonjë aktivitet që duhet ta bëjmë më shumë? Po më pak?
 
A ke frikë të më thuash diçka?
 
Mendon se mes nesh ka sekrete që mund të rrezikojnë lidhjen?
 
Si do e menaxhoje një konflikt mes meje dhe familjes tënde?

Nëse jeni të sapomartuar:

Cili moment të pëlqeu më shumë nga dasma jonë?
 
Momenti më i bukur i lidhjes sonë?
 
A je nervoz/e për martesën tonë?
 
Të mungon diçka nga jeta jote single?
 
Cilin ritual apo cilën rutinë do ta vazhdojmë tani që jemi të martuar?
 
Si do ia dalim ta mbajmë të gjallë dhe interesante jetën seksuale?
 
A ka ndonjë çift të martuar që admiron? Nëse po, cilin?
 
Këshilla më e mirë që ke marrë për martesën?

Ç'do të doje të shkonte ndryshe në dasmën tonë?

Cilat janë rregullat që duhet të vendosim për të vënë kufij të shëndetshëm me familjarët?

Nëse keni një jetë të tërë të martuar:

Cila këngë mendon se e përkufizon më mirë marrëdhënien tonë?
 
Ç’moment të pëlqen më shumë nga jetesa jonë?
 
Për cilën arritje ndihesh më krenar/e?
 
A ndihesh i/e përmbushur në aspektin romantik?
 
Eksperienca më argëtuese për këtë vit?
 
Nëse do të jepje dorëheqjen nesër nga puna dhe do kishe mjaftueshëm para, ç’do bëje?
 
Si mund ta përshkruash “martesën e lumtur”?
 
Cila është zënka që të ka mërzitur më shumë?
 
Ç’mund të përmirësojmë në raportin tonë?
 
A ka ndonjë zakon që duhet ta lëmë në të shkuarën?
 
Po zakone të mira që duhet t’i mbajmë?

Artikuj të sugjeruar: