Celebrity Style

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në festivalin e famshëm?

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2023

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Source: Coachella’s Facebook

Coachella nisi dhe na dhuroi ribashkimin e Camila Cabello dhe Shawn Mendes, si dhe shumë look-e nga të cilat mund të frymëzohemi. Ja ç’veshën pjesëmarrësit:

Shawn Mendes

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: @CelebCandidly/MEGA

Camila Cabello

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Brian Prahl/MEGA

Ariana Madix

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Rachpoot/BauerGriffin/INSTARimages

Bebe Rexha

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Brian Prahl/MEGA

Emma Roberts

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Courtesy of Emma Roberts/Instagram

Scheana Shay

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Courtesy of Scheana Shay/Instagram

Madison Beer

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Rachpoot/BauerGriffin/INSTARimages

Paris Jackson

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Rachpoot/BauerGriffin/INSTARimages

Alessandra Ambrosio

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Rachpoot/BauerGriffin/INSTARimages

Josephine Skriver dhe Jasmine Tookes

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Rachpoot/BauerGriffin/INSTARimages

Shanina Shaik

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: Rachpoot/BauerGriffin/INSTARimages

Bella Thorne

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: John Salangsang/Shutterstock for BDG

Jaden Smith

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: John Salangsang/Shutterstock for BDG

Madison Bailey

Coachella 2023: Ç’veshën pjesëmarrësit në
Credit: John Salangsang/Shutterstock for BDG

Artikuj të sugjeruar: