Social Buzz

Herë pas here duhet patjetër të merrni ca javë pushime nga puna, por pse?

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2022

Herë pas here duhet patjetër të merrni ca javë pushime nga

Të marrësh disa ditë pushimi në punë, të ndihmon të jetosh më gjatë. Një studim 40-vjeçar doli në përfundimin se njerëzit të cilët marrin më pak se 3 javë pushime janë më të predispozuar që të plaken më shpejt dhe të jetojnë më pak, krahasuar me të tjërët.

Përveç kësaj, ekspertët thonë se një stil i shëndetshëm jete nuk do të kompesojë lodhjen e një viti pune. Forma më e mirë për të çliruar stresin, mbeten gjithmonë pushimet.

Regjimi intensiv i ditës ka pasoja shumë të dëmshme të cilat duhen kompesuar patjetër me shkëputje nga puna. Ata që punojnë më shumë, flenë dhe jetojnë më pak. Askush nuk e do këtë, kështu që konsiderojini pushimet dhe këtë studim si gurin më të çmuar që keni në dorë.

Burimi: Bustle