High Tech

Humbje ndjekësish dhe pezullim llogarish: Çfarë po ndodh me Instagramin?!

Shkruar nga Anabel

31 Tetor 2022

Humbje ndjekësish dhe pezullim llogarish: Çfarë po ndodh
Photo Credits: The Tab, Instagram

Shumë përdorues në Instagram nuk mund të futen në llogarinë e tyre, u është mbyllur llogaria ose kanë humbur një numër të konsiderueshëm ndjekësish.

Bllokimi filloi mëngjesin e së hënës dhe mesazhi më i shpeshtë që përdoruesit kanë marrë shkruan:

"Ne pezulluam llogarinë tuaj në 31 tetor, 2002". (via Instagram)

Humbje ndjekësish dhe pezullim llogarish: Çfarë po ndodh

Platforma konfirmoi problemin në Twitter, duke thënë:

"Jemi të vetëdijshëm se disa prej jush kanë probleme me aksesin në llogarinë e Instagram. Ndërkohë që shqyrtojmë problematikën, ju kërkojmë ndjesë për shqetësimin.”

Pezullimet gjithashtu bënë që numri i ndjekësve të bjerë në mënyrë dramatike, për qindra profile. Për shembull, Cristiano Ronaldo humbi mbi 3 milionë ndjekës.

Aktualisht, disa profile janë kthyer në normalitet, të tjera ende jo. 

Burimi: The Verge

MOS I HUMBISNI