Fitness

Përtoni të bëni stërvitje? Ky #pilates me 6 ushtrime është bërë për ju!

Shkruar nga Anabel

13 Tetor 2022

Përtoni të bëni stërvitje? Ky #pilates me 6 ushtrime

Stërvitja s'ka pse të jetë gjithmonë një aktivitet super-intensiv, që ju djersin që në minutat e para dhe ju lodh përtej mundësive tuaja.

Nëse këto ditë po ndiheni më dembelë se kurrë (ditët me shi bëjnë punën e tyre), ne ju sugjerojmë të provoni ushtrimet e mëposhtme. Lajmi i mirë është se mund t'i bëni të gjitha shtrirë. 

Provoni çdo ushtrim për 30-45 sekonda dhe bëni 3 raunde për një rutinë të plotë. 

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Burimi: Well & Good