Fitness

Forca e këmbëve është e lidhur me jetëgjatësinë: 7 stërvitje që ju duhen!

Shkruar nga Anabel

29 Gusht 2022

Forca e këmbëve është e lidhur me
Photo Credits: Greatist

Stërvitja është e rëndësishme për të gjithë trupin, por tani le të fokusohemi te këmbët. Forca e këmbëve është një tregues i jetëgjatësisë dhe stërvitja e tyre mund të na mbajë të shëndetshëm tani dhe në të ardhmen.

Kur flitet për stërvitjen e këmbëve mund të mendohet gjithnjë për pesha shumë të rënda, por ky s’ka pse të jetë gjithmonë rasti.

Më poshtë gjeni disa ushtrime enkas për zonën e këmbëve, që do t’i urreni aq sa do t’i adhuroni:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Burimi: Well & Good