Fitness

'Dasma' e Ronelës është krejt ndryshe nga ç'keni parë vërdallë!

Shkruar nga Anabel

21 Korrik 2022

'Dasma' e Ronelës është krejt ndryshe nga
Photo Credits: Google Images

Kënga më e re e Ronelës, "Valle" - ka një klip interesant që sillet rreth një dasme, ku nusja është sigurisht ajo.

Gjejeni çfarë? 

Të gjithë të ftuarit, përfshirë edhe vetë "nusen", janë veshur me të zeza. Meqënëse të ftuarit dhe nusja këndojnë e kërcejnë me këngën e Ronelës - që në fakt flet për vuajtje e dashuri të humbura, kjo na bën të mendojmë se ndoshta e zeza simbolizon "vdekjen" e një dashurie të pamundur?

Ndonjëherë, velloja e zezë simbolizon edhe se "nusja është e barabartë me dhëndrin" (Via WeddingFrontier), apo thjesht "thyerje rregullash", rebelim.

Fundi i klipit mbyllet me daljen nga dritarja të një çarçafi... të bardhë.

Sipas zakonit të disa kulturave, virgjëria e nuses testohet duke kërkuar njolla gjaku në një çarçaf të bardhë pas natës së dasmës. Ronela dukshëm ironizon kotësinë që gjendet pas këtij zakoni.

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.