Fitness

Për të pasme si të Sonit, lexoni këtu!

Shkruar nga Anabel

15 Korrik 2022

Për të pasme si të Sonit, lexoni këtu!
Photo Credts: @sonimalaj / Instagram

Vera po afron dhe me siguri shumë prej jush kanë filluar palestrën dhe të tjerë po stërviten në shtëpi. Ne sugjerojmë që këtë ta bëni çdo muaj të vitit, por kjo është temë tjetër. Tani përqendrohemi te ajo për të cilën erdhët: Të pasmet! Me siguri e keni parë këtë foto të Soni Malajt dhe edhe ju keni menduar si ish-partneri i saj: "Hot!"

Hidhini një sy ushtrimeve të mëposhtme dhe ekzekutojini në stërvitjen e radhës:

1. Single-Leg Glute Bridge

2. Resistance Band Glute Bridge Abduction

3. Frog Pumps

4. Sliding Bridge

5. Long Bridge Variation

6. Elevated Glute Bridge

7. Glute Bridge Hold

Përveç tyre, mos harroni se duhet edhe të:

- Jeni të qëndrueshëm

- Të hani (kryesisht) shëndetshëm

- Të hidratoheni 

- Të flini mirë