Fitness

Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen këto aplikacione

Shkruar nga Anabel

9 Qershor 2022

Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Yoga është një prej aktiviteteve më të preferuara dhe sjell disa përfitime për mendjen dhe trupin, duke përfshirë: çlirimin nga stresi, përmirësimin e mobilitetit, nxitjen e fleksibilitetit, madje ndihmon edhe me humbjen e peshës.

Por, shumë njerëz zgjedhin ta praktikojnë në shtëpi, duke qenë se yoga nuk kërkon pajisje sportive të veçanta, mjafton një tapet yoga. Për ta sfiduar veten dhe për ta çuar në një nivel të ri stërvitjen tënde, ne kemi përzgjedhur 10 aplikacionet më të mira që të ndihmojnë me qëllimet që i ke vendosur vetes.

Yoga For Beginners
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Nëse je kurioz/ e, por nuk di nga t’ia nisësh, ja ku e ke aplikacionin që të ndihmon!

Down Dog
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Në këtë aplikacion do të gjesh rreth 300,000 ushtrime, mund të përzgjedhësh instruktorin tënd, si dhe muzika që shoqëron stërvitjen tënde, përshtatet me frymëmarrjet e tua.

Daily Yoga
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Nëse synimi yt është që të jesh më konsistent/ e me stërvitjen, ky aplikacion është për ty!

Gaia
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
2 në 1! Stërvitu dhe bëhu ZEN.

Alo Moves
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Përpos yoga-s, me këtë app mund të eksperimentosh edhe me të tjera programe si: kardio, pilates dhe meditim.

Peloton Digital
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Trajnerë profesionistë kanë si qëllim të të tonifikojnë dhe të të ndihmojnë në rrugëtimin tënd shpirtëror, fizik dhe mendor.

7. 5 Minute Yoga
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Koha e limituar nuk mund të jetë më një justifikim!

Asana Rebel
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Një ndër aplikacionet më të vlerësuara, falë përfitimeve që ofron. Gjithashtu, ka sfida ditore, të cilat të motivojnë.

Bulldog Yoga
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Nëse po kërkon një stërvitje intensive dhe muzikë meditative, “Bulldog Yoga” është app që duhet të shkarkosh.

Glo 
Për të bërë yoga në shtëpi, të duhen
Zgjidh klasën, nivelin dhe jepi!

Artikuj të sugjeruar:

Burimi: Women's Health