Shendeti i Gruas

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve të periodave

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2022

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Të kanë ardhur periodat dhe dhimbjet po të vështirësojnë jetën? Disa “kura natyrale” i gjen në sirtaret e kuzhinës, ose në frigorifer dhe shërbejnë si medikamente të menjëhershme janë ushqimet të pasura me magnez, omega 3 dhe vitamina të ndryshme, si dhe kanë veti anti-inflamatore. Më poshtë, do të gjesh një listë me këto ushqime dhe kur të kesh terezi, na falendero.

Spinaqi

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Farat e kungullit

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Çokollata e zezë

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Lëngu i qitros

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Limoni

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Portokalli

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Mente

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Peshku (salmon, tuna, sardele)

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Xhenxhefili

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Shafrani

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Farat chia

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve
Kosi

Ushqimet që të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve

Artikuj të sugjeruar: