Social Buzz

Gjërat e thjeshta dhe më të zakonshme që ndryshojnë pozitivisht humorin e njerëzve

Shkruar nga Anabel

19 Maj 2022

Gjërat e thjeshta dhe më të zakonshme që ndryshojnë

Shpesh janë gjërat më të zakonshme ato që na ndryshojnë ditën, humorin apo pikëpamjen për jetën. Nëse jeni të rënë moralisht, hidhini një sy çfarë i ndihmon njerëzit për ta parë jetën ndryshe, nga ana e saj e ndriçuar!

1.

"Unë ulem jashtë në heshtje dhe dëgjoj çdo zhurmë të natyrës. Eshtë terapi pa lekë."

2. 

"Këndoj në makinë. Nuk mund të jesh në humor të keq kur je duke kënduar!"

3. 

"Praktikoj mirënjohjen. Çdo ditë në bllokun tim shkruaj gjërat pozitive që më kanë ndodhur. E kam bërë përgjatë 1 viti dhe më ka ndihmuar."

4.

"E detyroj veten të buzëqesh qoftë edhe për pak sekonda."

5. 

"Bëj një listë me gjërat që kam për të bërë. Kështu mund të vizualizoj arritjet e mia në një ditë."

6.

"Dal çdo ditë pas pune. Thjesht për një kafe, ushqim apo një ecje në park. Më bën shumë më pozitive ky zakon."

7.

"I flas vetes pozitivisht përgjatë ditës. Zgjohem herët para se të shkoj në punë dhe merrem me veten. Vendos muzikë, pi kafe dhe këndoj."

8.

"Përpiqem t'i buzëqesh të gjithëve, pavarësisht ku jam dhe kur."

9.

"Vlerësoj gjithë gjërat e mira që kam, është mësim që e kam trashëguar nga gjeneratat para meje."

10. 

"Rregulloj shtratin. Hap dritaren. Ma ndryshon menjëherë humorin."

11. 

"Edhe në situatën më të keqe, kapem me gjërat e mira."

12. 

"I bëj block gjithë atyre që s'më japin energji të mirë."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI