Bota

Një donator anonim, paguan gjithë ~borxhet~ e studentëve në një universitet

Shkruar nga Anabel

13 Maj 2022

Një donator anonim, paguan gjithë ~borxhet~ e studentëve në
Photo Credits: Wiley College

Studentët në një ceremoni të fillimit të universitetit në Teksas, mësuan se ishin pa borxhe pasi një donator anonim pagoi gjithë detyrimet e tyre të shkollës, tha Kolegji Wiley.

“Ju jeni pa borxhe. Ju nuk i keni borxh kolegjit asnjë qindarkë. Nëse keni një bilanc, keni pasur një bilanc”, tha presidenti i universitetit duke brohoritur në një video të postuar në Tëitter nga Kolegji Wiley në Marshall, Teksas.

Përafërsisht 100 të diplomuarit u informuan se balancat e tyre të mbetura që së bashku bënin një shumë prej 300,000 dollarësh, u zeruan nga një donator i cili vendosi të mbante identitetin e tij të fshehtë.

"Ne po komunikojmë vazhdimisht me donatorët për të ndihmuar studentët në këto mënyra, në mënyrë që ata të mund të fillojnë përvojën e tyre pas kolegjit me më pak borxhe," tha presidenti i shkollës Herman J. Felton Jr. në një deklaratë.

“Jemi mirënjohës për këtë donator anonim, i cili do të ndihmojë studentët në shlyerjen e bilanceve të tyre në kolegjin Wiley dhe do të na ndihmojë të arrijmë qëllimet institucionale për të diplomuar studentët tanë me pak ose aspak borxh.”

Burimi: NY Post

MOS I HUMBISNI