Social Buzz

#ZoomFail: Deputeti përdor tualetin gjatë takimit të parlamentarëve në Zoom

Shkruar nga Anabel

11 Maj 2022

#ZoomFail: Deputeti përdor tualetin gjatë takimit të

Ndonjëherë gjërat dalin jashtë parashikimeve dhe një një ligjvënës kanadez nuk gjykoi drejt kur vendosi të futej në një takim të parlamentarëve në Zoom...teksa ishte në tualet.

Anëtari i partisë liberale Shafqat Ali mori pjesë në një seancë të parlamentit dhe hapi kamerën (ndonëse nuk ishte e detyrueshme). Anëtarët konservatorë filluan të dyshonin për vendin ku ndodhej ai.

Deputetja konservatore Laila Goodridge tha se një ligjvënës mund të jetë duke marrë pjesë nga një banjë diku brenda parlamentit - një pretendim që i hutoi të pranishmit, derisa u konfirmua, raporton Guardian.

Incidenti u zbulua duke analizuar punimet me gurë në tualet, menteshat e dyerve dhe varëset për rrobat.

Ali kërkoi falje, duke e konsideruar incidentin e tualetit një "ngjarje të pafat" që erdhi nga një gabim në gjykim. "Unë e marr këtë çështje jashtëzakonisht seriozisht dhe premtoj se nuk do ta përsëris më kurrë këtë gabim," tha ai.

Morali 1: Nëse nuk duhet patjetër ta hapni kamerën, fikeni.

Morali 2: Nëse duhet patjetër ta hapni kamerën, sigurohuni që të mos duket ku jeni.

Të paktën nuk u shfaq i zhveshur si një tjetër anëtar i partisë së tij një vit më parë!

MOS I HUMBISNI