Thonjtë

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës si?' Ja disa ide për këtë vit

Shkruar nga Anabel

20 Mars 2022

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

Në sezonin pranverë-verë kemi tendencën të kujdesemi akoma më tepër për veten, ndryshe nga vjeshtë-dimër që ka temperatura të ulëta dhe jemi të mbështjellur nga koka te këmbët.

Për thonjtë e dorës kemi dhënë disa këshilla ngjyrash që janë trend këtë vit, nëse e keni humbur artikullin, mund ta gjeni këtu. Kështu, këtë herë do tregojmë cilat janë trendet për thonjtë e këmbës dhe le të themi që këtë vit mbizotëron shkëlqimi.

- Xixa, temina dhe shumë shkëlqim

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

- Aromë pranvere me lule

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

- “Vibe” plazhi

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

'Thonjtë e dorës i bëra, po ato të këmbës

MOS I HUMBISNI