Thonjtë

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2022

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

Këtë pyetje ja bëni vetes çdo muaj dhe të gjitha e dimë që s'është dilemë aq e thjeshtë sa duket. Në mendjen tonë ne i kemi provuar të gjitha! Nuk ka më asnjë nuancë të ngrohtë që i shkon për shtat pranverës që s'e kemi provuar. Në fakt ka! Tonet e rozës, akullit, ngjyrat e ndezura dhe kombinimi i gjithë këtyrë mund t'i shndërrojnë thonjtë në copëza të vogla arti.

Frymëzohuni vetë me dizajnet më interesante të kësaj pranvere!

1. French, por jo i mërzitshëm

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

2. Kafe mat 

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

3. Eshtë fiks koha për thonj ombre

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

4. Ose ngjyra të ndryshme

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

5. Bluja e bebes duket kaq yll në thonj të gjatë ovalë

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

6. Për minimalistet ca lule në bazë natyrale

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

7. ...ose pika për ta bërë dorën të duket më cool

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

8. Vazhdojmë me lulet

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

9. Ose kalojmë tek fluturat

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

10. French me ngjyra 

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

11. Ose me xixa

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

12. Diçka mes jeshiles dhe ngjyrës khaki

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

13. Thonjtë pasqyrë tërheqin gjithnjë vëmendje!

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

14. Sigurisht edhe ato me shkëlqim

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

15. Gura nëse doni diçka të thjeshtë dhe ekstra në të njëjtën kohë

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

16. Për ju që keni frikë të eksperimentoni, e dimë që do të përfundoni tek ky model i pavdekshëm

Si t'i bëni thonjtë kësaj here

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI