Sex

Kaq pak duhet që ai të mos ju harrojë kurrë që pas herës së parë

Shkruar nga Anabel

10 Shkurt 2022

Kaq pak duhet që ai të mos ju harrojë kurrë që pas

Mbase do t’ju duket e çuditshme, por në të vërtetë ekziston një lloj paraloje që thuhet se lë mbresa në herën e parë me dikë. Bëhet fjalë për “lap dance” që ndryshe është një ndërthurje e seksit me lëvizjet seksuale të striptistëve.

Poziconi në fjalë nuk ju kërkon ndonjë komoditet të stërmadh. Mjafton që ju dhe partneri të keni një vend për t’u ulur në të cilin të mund të rrini rehat të dy. 


Filloni duke vënë në sfond këngën tuaj të preferuar.  Ne po ju këshillojmë një këngë latine që të keni mundësi të punoni me vithet.

Me muzikën në sfond joshni partnerin që qëndron i ulur në karrike, ndërkohë që ju kërceni dhe shfaqni plot vetëbesim anën tuaj më sensuale.

Kujdes! Mos bini shpejt pe e shikimit apo e prekjes së tij. Sa më shumë të rezistoni, aq më shumë mbresa do t’i lini dhe aq më i çmendur do të jetë më pas seksi për ju.

 

 

 

MOS I HUMBISNI