Sot

Ky burrë shkoi për të blerë çokollatë me qumësht dhe u kthye me $1 milion

Shkruar nga Anabel

1 Janar 2022

Ky burrë shkoi për të blerë çokollatë me

Vendimi për të blerë çokollatë me qumësht i një babai nga Virginia u shndërrua në fatsjellës pasi u kthye me 1 milion dollarë.

Dennis Willoughby nga North Chesterfield shkoi për të blerë çokollatë me qumësht për fëmijët e tij kur vendosi të merrte një biletë lotarie me gërvishtje, thanë zyrtarët e lotarisë në Virginia.

Bileta, një Jackpot Platinum 1,000,000 dollarë, doli të ishte fituese e çmimit kryesor. Shanset për ta fituar janë 1 në 1,632,000, thanë zyrtarët e lotarisë. Atij iu propozua që të merrte çmimin e plotë në pagesa vjetore për 30 vjet ose 640,205 dollarë cash për shkak të taksave.

Ai zgjodhi paratë cash. Vërtet nuk janë $1 milion, por janë mjaftueshëm për të blerë shumë çokollata me qumësht.