Style Tips

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

Shkruar nga Anabel

1 Dhjetor 2020

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

Me uljen e temperaturave, veshjeve tona të ditës do t’i shtohen sigurisht: Pulovrat!

Zbuloni trendet e këtij sezoni për ta bërë pamjen tuaj të duket më chic:

- Jelekët pa mëngë

Mund të duken si diçka e së kaluarës apo si veshje e gjyshërve tuaj, por ky sezon, provon se jelekët janë të përjetshëm, të lehta për t’u veshur e kombinuar si duhet.

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

- Set me dy pjesë

Për ditët ku doni të qëndroni në shtëpi ose kur doni të provoni diçka ndryshe në stilin tuaj të përditshëm.

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

- Pulovrat me thurje

Sigurisht, nuk ka pse të jenë patjetër të thurura me dorë apo të përgatitura enkas për ju, por të kenë një dizajn që i bën të duken të tilla.

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

- Shpatullat “e ftohtë”

Nëse nuk bëni pjesë te njerëzit që kanë gjithmonë ftohtë, ky model është për ju.

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

-  “Poncho”

Praktikisht një batanije + një triko:

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

- Kapja e mëngëve

Kur është një nga ato ditët që nis ftohtë, por pastaj duket më ngrohtë: Ju e dini ç'të bëni:

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

- Jaka e bardhë

Një këmishë nën pulovër mbetet zgjidhje klasike. Për më tepër, vjeshta u mbizotërua nga jakat vintage dhe të mëdha. Dhe në dimër do i shohim përsëri, të fshehura poshtë pulovrave.

Pulovrat këtë dimër: 7 modele/mënyra si t’i vishni

Artikuj të rekomanduar:

 

Burimi: Vogue