Moda

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

Shkruar nga Anabel

24 Shtator 2020

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

Detaji i jakës, i frymëzuar kryesisht nga stilet vintage, mori një jetë të vetën dhe u përfaqësua nga dizajnerët këtë sezon, prandaj bëhuni gati ta shihni shpesh.

Më poshtë, gjeni një sërë modelesh të këmishave dhe fustaneve, për t'u njohur më mirë me trendin e radhës që vjeshta rezervon:

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!

Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Monki
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Ghost
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Zara
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
& Other Stories
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Topshop
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Nasty Gal
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Zara
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Ganni
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Sea
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Horror Vacui
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Shrimps
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Charles Jeffrey Loverboy
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Batsheva
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Vintage
Një detaj i këndshëm i veshjeve këtë sezon: Jakat!
Vintage

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI