Celebrity

Vogëlushi i Kourtney Kardashian pret flokët e famshëm

Shkruar nga Anabel

5 Gusht 2020

Vogëlushi i Kourtney Kardashian pret flokët e famshëm

Ky është Reign Aston Disick, vogëlushi 5-vjeçar i Kourtney Kardashian dhe Scott Disick, i njohur më së shumti për (ish) flokët e tij karakteristikë të gjatë si Rapunzel, shpeshherë të kritikuar nga njerëzit që nuk kanë me çfarë të merren tjetër.

Vogëlushi i Kourtney Kardashian pret flokët e famshëm

Në një postim në Instagram, Kourtney prezantoi modelin e ri të flokëve të Reign. Siç mund ta shihni, 5-vjeçari ka vendosur të presë flokët, gjë për të cilën Kourtney “nuk ndihet mirë”.

Vogëlushi i Kourtney Kardashian pret flokët e famshëm

Nëpër komente, Kourtney shkruan se “flokët e tij do të qëndrojnë me të përgjithmonë” dhe e ka fjalën për këtë tufën e artë këtu:

Vogëlushi i Kourtney Kardashian pret flokët e famshëm

MOS I HUMBISNI