Sex

10 mendime të çdo gruaje gjatë seksit oral

Shkruar nga Anabel

27 Janar 2020

10 mendime të çdo gruaje gjatë seksit oral

Për të qenë më të qartë, kur partneri vendos t'i bëjë seks oral! 

1.

"Nuk e di ç'do të bëja nëse aty poshtë më ka ngecur ndonjë copëz letre higjenike..."

2.

"Ok, fokusohu. Mbylli sytë dhe merr frymë thellë. Qyqa, a nuk është kjo po e njëjta gjë që të thonë kur je duke lindur?"

3.

"Kur ishte hera e fundit që më erdhën periodat? Po sikur të më vijnë tani?"

4.

"Si i duket vagina ime?! Po sikur të mos e pëlqejë?"

5.

"Dua të urinooooj!"

6.

"Të lutem mos më shih. S'di ç'të bëj me fytyrën timeee!"

7.

" Pse dreqin nuk vura pak muzikë. Këto zhurma po më vënë në siklettt!"

8.

"Wow ishte i paparë!"

9.

"A mos duhet ta kisha pyetur më parë se ç'jemi?"

10.

"Tani është koha që ai të shkojë në banjë. Ai duhet të shkojë në banjë!"

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI