Fitness

Ushtrime për dembelët: Tonifikoni trupin pa u ngritur fare nga krevati!

Shkruar nga Anabel

10 Gusht 2019

Ushtrime për dembelët: Tonifikoni trupin pa u ngritur fare nga

Palestër? Hmm në këtë vapë të tmerrshme, jo faleminderit! Mirëpo të gjithë e dimë se në fund të fundit dëm vetes po i bëjmë, ndaj le t’i mbledhim forcat dhe të gjejmë një mënyrë sa të thjeshtë aq edhe efektive.

Çfarë më mirë se yoga na bën punë? Dhe sikur të mos mjaftonte, çfarë më mirë se yoga në shtrat, pa qenë nevoja të ngrihemi fare. Në vijim, keni video-ilustrimin 1-minutësh që tregon fije për pe ç’duhet të bëni. 

Publikuar për herë të parë më 14 qershor, 2018

MOS I HUMBISNI