Instagramming

S’do t’u zini besë syve kur të shihni ç’postoi Stresi në Instagram

Shkruar nga Anabel

16 Korrik 2019

S’do t’u zini besë syve kur të shihni

Tani që mendohemi, ndoshta do t’u zini besë syve fare mirë. Fundja, u arrestua në një dhomë hoteli me një vajzë që s’ishte (!) e dashura e tij.

Gjithsesi, kthehemi në temë. Mund t’ju kenë rënë fjalë në vesh se Stresi dhe Keisi janë ndarë. Si prova shërbenin fakte shumë serioze të tipit;

1. S’ndjekin njëri-tjetrin në Instagram

2. Kanë fshirë gjithë fotot me njëri-tjetrin

3. Përshkrim kriptik, por jo dhe aq, i kësaj fotoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bkc___ on

Në mes të kësaj zallamahie, Stresi, gjen kohën të relaksohet diku. Me dy vajza të tjera. Një prej të cilave, lakuriq.

S’do t’u zini besë syve kur të shihni

MOS I HUMBISNI