KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

Gjëra të dyshimta po ndodhin në Instagramet e Stresit dhe Keisit

Shkruar nga Anabel

15 Korrik 2019

Gjëra të dyshimta po ndodhin në Instagramet e Stresit dhe Keisit

Andej nga maji, u publikua një shkrim këtu në Anabel që niste me fjalinë “një në tre postime në Instagramin e Keisit është dedikim për Stresin.” Për çudi, kjo fjali nuk vlen më sot.

Keisi Lushaj (ose ndoshta thjesht Keisi) ka fshirë nga llogaria e saj në Instagram gjithë fotot që kishte me bashkëshortin e saj, Stresin. Madje, edhe emri në krye të llogarisë, pra Keisi Lushaj, nuk është më. E vetmja gjë që ka mbetur është kjo foto e kopertinës që çifti realizoi për Revistën Who.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bkc___ on

Po ashtu, në Instagramin e Stresit s’ka asnjë shenjë të Keisit.

Ndoshta këtu thellohen dyshimet, ndoshta jo, por asnjëri s’e ndjek tjetrin në Instagram. Sidoqoftë, Stresi s’e ndiqte Keisin që më parë, kështu që fare mirë mund të mos jetë fakt domethënës.

Fotoja e fundit e postuar nga Keisi ka si përshkrim “falu dhuratën e mungesës sate atyre që s’e vlerësojnë praninë tënde.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bkc___ on

Ndërkohë Stresi bën Bottle Cap Challenge me shokët.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STRESI (@stresi) on

Gjëra të dyshimta vërtet, por s’i dihet në janë ndarë a jo. Fundja Instagram është.

MOS I HUMBISNI