KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Sex

4 arsye pse sonte duhet të bësh seks anal

Shkruar nga Anabel

8 Korrik 2019

S'ka fjalë! Sonte duhet të bësh seks anal jo për një, por për plot 4 arsye:

~ Përfitime nga sperma ~

Përbërja e spermës ndikon në reduktimin e stresit, rrit cilësinë  e gjumit, energjisë dhe shërben si qetësues natyral ndaj dhimbjeve.

~ Heq frikën e një shtatzënie të padëshirueshme ~

A nuk është fantastike? Kënaqeni, shijoni njëri- tjetrin dhe të gjithë aktin e dashurisë e finalizoni brenda anusit. Kjo është ajo që dashurojmë të gjithë kështu që ç’po prisni?

~ Përmirëson marrëdhënien në çift ~

Është e vërtetuar edhe shkëncërisht (në rast se jeni skeptikë) që seksi anal fal një kënaqësi të jashtëzakonshme si për gruan edhe për burrin. Përpos kësaj do të mund t’i falni lidhjes suaj më shumë diversitet dhe pasion.

~ Mban sistemin tuaj imunitar në formë ~

Seksi bën mrekulli me trupin tuaj. Ndër të tjera aktivizon antitrupat dhe sigurohet të mbajë nën kontroll gjithë organizmin tuaj. Nëse diçka nuk shkon, ky i fundit do të jetë i aftë të luftojë për shëndetin tuaj.

MOS I HUMBISNI