Celebrity

Menaxheri i Britney Spears: ‘Ajo mund të mos performojë më kurrë’

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2019

Menaxheri i Britney Spears: ‘Ajo mund të mos performojë më

Britney Spears nuk do të performojë derisa të përmirësohet shëndeti i saj mendor. Menaxheri Larry Rudolph u shpreh për TMZ se ai “nuk dëshiron që ajo të performojë sërish” derisa të jetë gati fizikisht dhe mendërisht.

“Unë nuk e kam mundësinë që ta bëj të aftë të punojë sërish. Jam këtu për ta ndihmuar. Nëse ajo dëshiron të performojë, puna ime është që ta bëj të mendojë nëse është ide e mirë apo e keqe,” shtoi ai. Në fund Rudolph tha se momenti kur Britney të performojë sërish mund të mos vijë kurrë.

Në fillim të prillit, Britney Spears kërkoi ndihmë të specializuar të shëndetit mendor, për shkak të gjendjes së saj si pasojë e sëmundjes së rëndë të të atit. Burime pranë artistes rrëfyen për TMZ se problematika shëndetësore e Jamie Spears-it ishte diçka serioze që përkeqësohet gjithnjë e më tepër. Babai i artistes kreu dy ndërhyrje kirurgjikale, ku e fundit i shkaktoi komplikacione të rënda.

“Disa muaj më parë, babi u shtrua në spital dhe për pak ndërroi jetë. Ne jemi shumë mirënjohës që ai mundi të qëndronte gjallë, por ka ende edhe shumë rrugë [drejt shërimit] për të bërë. M’u desh të merrja një vendim të vështirë për të vendosur të gjithë fokusin dhe energjinë këtë herë te familja ime.” – shkroi këngëtarja pasi anulloi koncertin në Las Vegas.

Përsa i përket rëndimit të shëndetit mendor, Britney ka qenë nën trajtim të specializuar që në vitin 2007, periudhë për të cilën i ati është shprehur se druhej nga frika që një mëngjes, mund të merrte një telefonatë aspak të mirë nga mjeku.

MOS I HUMBISNI