Instagramming

Duhet ta shihni tatuazhin gjigant që Gashi i dedikoi Kosovës

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2019

Duhet ta shihni tatuazhin gjigant që Gashi i dedikoi Kosovës

Ndër yjet botërorë me origjinë nga Shqipëria a Kosova, Gashi e referencon e përmend më shpesh prejardhjen e tij. Për shembull, kënga “That’s Mine,” i dedikohet Kosovës; në klipin e “My Year,” në një fragment shfaqet shqiponja; në këtë video, e bëri Dj Snake të pozojë me shqiponjën me duar; në barkun e Gashit, ndodhet “KOSOVO,” shkruar me shkronja të mëdha.

Prit, çfarë?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GASHi (@gashi) on

Po, Gashi i dedikoi një tatuazh gjigant Kosovës nën gjoks, sipër tatuazhit të çiftelisë që e kishte bërë më parë. (Vetëm ne na ngjan si lugë kjo çiftelia?)

Në komentet e fotos së postuar në Instagram gjeni dy lloje njerëzish: Ata që komentojnë flamurin dhe ata që mendojnë se duhet të kishte shkruar “Kosova” dhe jo “Kosovo."

E patë? U kënaqët? Kaq, ky ishte lajmi.

MOS I HUMBISNI