Transformim total

Trendi i fundit i operacioneve plastike është gjithë ç’kishim nevojë

6 Dhjetor 2017

Trendi i fundit i operacioneve plastike është gjithë

Një trend i ri operacionesh plastike ka përfshirë Hollywood-in dhe jo vetëm. Po nisi atje, e merr gjithë bota.

Quhet “thighlighting” dhe është hollim, tonifikim, rikonstrukturim këmbësh. Njerëzit kanë filluar të kërkojnë këmbë si të Bella Hadid dhe Jennifer Lopez. A u vëmë dot faj?

Në dallim nga llojet e tjera të operacioneve plastike, ky rimodelim i këmbëve kërkon një sërë ndërhyrjesh të dhimbshme dhe të rrezikshme.

Edhe pse ndërhyrjet ndryshojnë sipas klientit, zakonisht ngrihet kofsha, vihen implante në pulpat, konturohen pjesët e brendshme dhe të jashtme të këmbës, si dhe thithet dhjami.

Trendi i fundit i operacioneve plastike është gjithë

Si përfundim, rezultati është diçka e tillë.

Trendi i fundit i operacioneve plastike është gjithë

Një palë këmbë si të Bella-s të lutem.

Burimi: The independent