Kompatibilitet

Gjërat që duhet të dini para se të lidheni me dikë të shenjës së Dashit

26 Shtator 2015

Gjërat që duhet të dini para se të lidheni me dikë

Meqë po klikoni këtë artikull ose jeni vetë një Dash, ose jeni duke dalë me një të tillë, ose thjesht jeni një shpirt i zgjuar që do të njohë më shumë për njerëzit e kësaj shenje. Sipas mendimit tonë modest Dashi është shenja e parë, jo prej rradhës por vlerës.

Personat e shenjës së Dashit janë njerëz mahnitës për tu dashuruar dhe për të qënë të dashuruar nga ata e ndërkohë që tani u përfshirë në këtë shkrim, ju ftojmë të lexoni një listë me gjërat që duhet të dini për këta persona para se të keni të bëni me ta.   

Është thjesht për të mirën tuaj…

1-Ata kanë pikërisht Dashin edhe si kafshën ekuivalente. Ndoshta nuk është kafsha më madhështore, por mbetet simbol i vendosmërisë, udhëheqjes, autoritetit dhe iniciativës.

2-Ata janë agresivë.

3- Ata janë të zjarrtë, impulsiv dhe pasionantë.  

4-Janë të paduruar. Mos i lini t’ju presin!

5-Ata mërziten shpejt nëse nuk jeni duke bërë ose thënë diçka interesante.  

6-Ata kanë nevojë që t’i respektoni lirinë dhe hapsirën.  

7- Ata janë besnikë dhe kanë një sens të fortë të mbrojtjes së personit që kanë afër.

8- Ata do t’ju dashurojnë si askush tjetër.

Burimi: elitedaily.com