Street Style

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të dukeni elegante

Shkruar nga Anabel

10 Korrik 2024

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @sasha.mei

Nëse mendoni që pantallonat e gjata në verë nuk janë një zgjidhje praktike, ju themi ne që e keni gabim! Të lehta, prej materiali linoje ose pambuku, pantallonat janë një gjetje për verën, sidomos kur kombinohen në mënyrën e duhur.

Ja shtatë mënyra cool si t’i vishni këtë sezon:

#1

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @symphonyofsilk

#2

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @deborabrosa

#3

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @lindseyholland_

#4

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @smythsisters

#5

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @sasha.mei

#6

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @simplytandya

#7

7 mënyra si t’i vishni pantallonat në verë dhe të
FOTO: @alexisforeman

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Who What Wear