Celebrity

Ka zëra se Kylie Jenner është grindur me të ëmën për shkak të Timothée Chalamet

Shkruar nga Anabel

9 Korrik 2024

Ka zëra se Kylie Jenner është grindur me të ëmën
FOTO: Evan Agostini / Invision / Associated Press

Pavarësisht se ata nuk janë parë në publik prej disa muajsh, mediat thonë se Kylie Jenner dhe aktori Timothée Chalamet janë bashkë, madje në një lidhje më të fortë se kurrë. Kylie po përpiqet qëllimisht ta mbajë romancën larg vëmendjes mediatike, një qasje që duket se ka zemëruar jo pak të ëmën, Kris Jenner.

Kjo e fundit po i kërkon çiftit që të dalin më shumë në publik dhe të mos jenë kaq të rezervuar.

“Kylie dhe Timothée janë shumë mirë bashkë sepse Kylie nuk po i vë ultimatume që të jetë pjesë e 'The Kardashians' apo të jetë më protagonist në daljet publike,” thotë një burim për Daily Mail. “Marrëdhënia e tyre është absolutisht private, një standard që ata po përpiqen ta mbajnë të tillë sa më shumë të jetë e munduar, pavarësisht famës së të dyve.”

Ndërkohë, Kris Jenner “do të donte që Timothée të shfaqej kudo me Kylie-n, por kjo e fundit po kundërshton të ëmën për këtë mendësi të sajën, duke mos dashur më shumë vëmendje në raportin e tyre”.

Ka zëra se Kylie Jenner është grindur me të ëmën
FOTO: BACKGRID

“Kylie do që ta “ushqejë” këtë marrëdhënie me shumë qëndrueshmëri dhe jo të tallet me të. Çifti do që t’i mbajë situatat sa më normale dhe sa më larg vëmendjes. Gjithashtu, aktori Timothée është i vendosur që ta kanalizojë vëmendjen te puna dhe te e dashura, pa asnjë ngacmim nga jashtë,” u shpreh i njëjti burim.  

Por, ky vendim i çiftit të famshëm ka zemëruar jo pak Kris-in, e cila kërkon gjithë interesin mediatiak mbi të bijën dhe partnerin e saj.

Sa i përket vendimeve për dasmë apo bebe?

“Të gjitha opsionet janë në tavolinë, por diçka e tillë nuk është në planet e të afërta të tyre,” përfundon burimi.

Artikuj të sugjeruar:

Burimi: Cosmpolitan