Showbiz dhe TV

Jori Delli flet për martesën dhe planet për fëmijë

Shkruar nga Anabel

9 Korrik 2024

Jori Delli flet për martesën dhe planet për fëmijë

Jori Delli dhe reperi italian Fred De Palma duket se kanë hedhur një hap më tej në marrëdhënien e tyre dhe tashmë flasin më fëmijë dhe planet për martesë.

Gjatë një interviste për “Pushime on Top”, Jori pohoi se ata flasin për martesën dhe fëmijët. “Po, po flasim,” u shpreh ajo dhe më pas shtoi:

“Kemi një emër, për Zotin. Është një emër goce, një emër gjysmë i shpikur. Mund të jetë [emër] hawaiian, shumë i çuditshëm dhe ka disa gërma të miat.”

Jori Delli flet për martesën dhe planet për fëmijë

Jori dhe Fred De Palma njihet prej një kohe të gjatë. Ata kanë qenë të lidhur më parë, por më pas u ndanë. Pasi dol inga “BBVA 2”, Jori u lidh përsëri me reperin, me të cilin ndan në rrjete sociale momente të shumta nga jetesa në Itali, si dhe aventurat e tyre.