Street Style

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën

Shkruar nga Anabel

8 Korrik 2024

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: GETTY IMAGES

Imagjinoni pak: të nxehtin përvëlues të verës, vapën dhe turravrapin gjatë ditëve mes punës, shtëpisë apo familjes. Zgjidhja është të gjeni kombinimet e duhura, me materiale të lehta si pambuku apo linoja që e bëjnë më të përballueshme vapën, përtej stilit cool.

Ja disa kombinime të lezetshme për ju që i keni keq punët me verën:

#1 Fustan puplini (100% pambuk)

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Jelek+ pantallona

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Bluzë sportive

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Fund i gjatë

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Uniformë e zezë

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Pantallona me vija

6 kombinime për ta përballuar me stil vapën
FOTO: @maryljean

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle