Street Style

5 trende chic që do të dominojnë verën

Shkruar nga Anabel

6 Korrik 2024

5 trende chic që do të dominojnë verën
FOTO: SZYMON BRZÓSKA/THE STYLE STALKER

Stili chic do të jetë kryefjalë e ditëve tuaja, nga bizhuteritë e mëdha që bien në sy, te fustanet e gjata të mëndafshit dhe mëngët e fryra.

Pesë trendet më cool janë këto:

#1 Bizhuteri të mëdha në nuancë floriri

5 trende chic që do të dominojnë verën
FOTO: SZYMON BRZÓSKA/THE STYLE STALKER

#2 Vishnje

5 trende chic që do të dominojnë verën
FOTO: Getty Images

#3 Stil sensual  

5 trende chic që do të dominojnë verën
FOTO: Getty Images

#4 Pupla si detaj

5 trende chic që do të dominojnë verën
FOTO: SZYMON BRZÓSKA/THE STYLE STALKER

#5 Look minimalist

5 trende chic që do të dominojnë verën
FOTO: SZYMON BRZÓSKA/THE STYLE STALKER

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Who What Wear