Thonjtë

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të lezetshëm të thonjve

Shkruar nga Anabel

5 Korrik 2024

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: HAILEYBIEBER/INSTAGRAM: KYLIEJENNER/INSTAGRAM

Kur bëhet fjalë për manikyrët e verës, Kylie dhe Hailey janë mjeshtre të dizajneve dhe formave të veçanta. Me sa duket, këtë sezon ato janë të dyja në një mendje, për sa kohë që kanë zgjedhur modele thonjsh thuajse identike.

Përmes fotove dhe videove të postuara në Instagram, nga estetistja e njohur e VIP-ave, Zola Ganzorigt, duket se të dyja gocat e famshme janë koordinuar për dizajnin më yll të momentit.

Bieber ka preferuar një temë të ngjashme me produktet që fermerët shesin në treg, duke i mbajtur thonjtë plotësisht neutralë, shoqëruar me imazhe të vogla të pikturuara të një karote, qershie etj.

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: nailsbyzola/Instagram

Nga ana tjetër, 26-vjeçarja Kylie Jenner, zgjodhi një version french të verdhë, me insekte.

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: nailsbyzola/Instagram
Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: nailsbyzola/Instagram

Nëse u frymëzuat mjaftueshëm për modelin e ri të thonjve, ja disa ide edhe për ju:

#1

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

#2

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

#3

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

#4

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

#5

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

#6

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

#7

Kylie Jenner dhe Hailey Bieber aprovojnë trendin më të
FOTO: PINTEREST

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Page Six