Instagramming

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë të gjesh fustanin tënd të preferuar

Shkruar nga Anabel

3 Korrik 2024

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

VIP-at shqiptarë na tregojnë shpesh tendencat e stilit, ndaj u referohemi kur na duhet ndonjë ide kombinimi, apo edhe kur jemi në dilemë për të blerë rroba/këpucë të reja. Më poshtë, do të gjesh disa ide interesante për fustanin tënd të radhës. Na beso, nuk do zhgënjehesh!

Gocat VIP janë dashuruar me motivet

Xhemi Shehu

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Arbana Osmani

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Orinda Huta

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

E kuqja s'del kurrë nga moda, mendon Bora Zemani (dhe të drejtë ka)

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

E bardha dhe bluja/bojëqielli = kombinimi perfekt

Kiara Tito

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Beatrix Ramosaj

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Ose totalisht bojëqielli

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Sundress i verdhë! Këtë sugjeron Olta Gixhari

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Polka? Polka! - Françeska Murati

Jemi 99% të bindur se gocat shqiptare do të të bëjnë

Artikuj të sugjeruar: