Sex

7 gjërat që mund t’i bëni gjithmonë pas seksit

Shkruar nga Anabel

26 Qershor 2024

7 gjërat që mund t’i bëni gjithmonë pas seksit
FOTO: ASSEMBLY VIA GETTY IMAGES

Ju ndoshta jeni të vetëdijshëm se çfarë duhet bërë para raportit intim, nga bisedat te paralojërat që “nxehin” situatën në shtrat. Por, mund të jemi më pak të sigurt në faktin se ju e dini se çfarë duhet bërë pas seksit.

Le të themi që kjo është çështje preferencash, nga gjumi, te përkëdheljet apo ngrënia e një snack.

Ja disa aktivitete që mund t’i merrni parasysh pas seksit:

#1 Shkoni në tualet

#2 Vishni të brendshme mëndafshi dhe të lirshme

#3 Përkëdhelje, përkëdhelje, përkëdhelje

#4 Hidratohuni duke pirë sa më shumë ujë apo lëngje

#5 Shijoni një mini vakt së bashku

7 gjërat që mund t’i bëni gjithmonë pas seksit
FOTO: WUNDERVISUALS VIA GETTY IMAGES

#6 Bëjini komplimente njëri-tjetrit

#7 Kujtoni momente dhe eksperienca të lumtura

Artikuj të sugjeruar:

 

Burimi: HuffPost