Thonjtë

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e luleve 3D

Shkruar nga Anabel

26 Qershor 2024

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: @RITAORA/INSTAGRAM

Nëse doni të provoni një model të ri thonjsh, atëherë Rita Ora ka përgjigjen e duhur për ju. 

Ka qenë estetistja Zola Ganzorigt, që ka zbuluar me një video versionin e thonjve të artistes që ka performuar në një koncert në Los Angeles.

Rita ka preferuar thonj me lule 3D të aplikuar në disa prej tyre, përpos ngjyrave të forta dhe efektin krom dhe me shkëlqim. 

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: @NAILSBYZOLA/INSTAGRAM

Ja dhe një pamje më e detajuar:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Nëse doni ca sugjerime të tjera, ja ku i keni:

#1

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

#2

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

#3

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

#4

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

#5

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

#6

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

#7

Thonjtë e Rita Orës sapo më bindën të provoj trendin e
FOTO: PINTEREST

Artikuj të sugjeruar:

 

Burimi: Byrdie