Instagramming

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni për Eglën :)

Shkruar nga Anabel

19 Qershor 2024

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Egla, përmes një rubrike “Ask me a Question” në Instagram, u ka dhënë mundësinë ndjekësve të saj (dhe jo vetëm) që t’i bëjnë pyetje rreth përvojës në “BBVA 3”, fitores, gjyqit me Saimir Kodrën, pushimet etj.

Pra, ja ç'thotë Egla për pyetjet e ndryshme që iu bënë:

Për fitoren e "BBVA 3"

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

 

Për rikthimin në teatër

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Ose në televizion

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Për rënien e numrit të ndjekësve në Instagram

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Banorët që e kanë dashur vërtet në "BBVA 3"

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Për Luizin

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Mes Heidit dhe Romeos, ka një tjetër përzgjedhje

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Ç'mendon për Luizin?

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Çfarë e acaron më shumë?

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

A tërhiqej seksualisht nga Meritoni?

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Për shfaqjen e papritur te "Komuna e Parisit"

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Për gjyqin me Saimir Kodrën

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Për fjalët e ish-banorëve dhe opinionistëve

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Pushimet e verës

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Për lumturinë që ndjen

Këto përgjigje mund të shuajnë kuriozitetin që keni

Artikuj të sugjeruar: