Instagramming

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don Xhonit?

Shkruar nga Anabel

13 Qershor 2024

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don
Disa kohë më parë, Stresi dhe Don Xhoni postuan foto së bashku, por sot, Stresi bëri një koment ironik kundrejt (ish)mikut të tij.

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don

Duke qenë se Kosova dërgoi një kërkesë për t’u bërë pjesë e “Eurovision 2025”, Stresi sugjeroi që Ylli Limani të jetë përfaqësues i Kosovës në garë.

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don

Një person komentoi dhe sugjeroi Don Xhonin, ndërsa Stresi ia ktheu: “Po si jo, edhe gjyshja ime, po të doni jua sjell se e ka zërin shumë karakteristik”, shoqëruar me disa emoji që qeshin me lot.

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don

Ne nuk e përjashtuam faktin që mund të jetë një shaka, por kurioziteti nuk na la, ndaj hymë te lista e ndjekësve të secilit dhe pamë se reperët nuk e ndjekin njëri-tjetrin në rrjetin social.

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don

Më falni, mos ndoshta është krisur miqësia e Stresit dhe Don

Hmm, s’e dimë tani, se Instagram-i s’është gjithçka, por edhe këto thumbat nuk janë shumë të zakonshme.