Celebrity Style

Kylie Jenner sapo nisi një trend të ri për rrobat e banjës, të cilin do ta duash ose urresh!

Shkruar nga Anabel

13 Qershor 2024

Kylie Jenner sapo nisi një trend të ri për rrobat e banjës,

Kylie Jenner njihet si një influencuese e jashtëzakonshme në botën e trendeve dhe modës, ndaj nuk është çudi që trendin që na ka prezantuar këtë radhë, ta duam ose ta urrejmë.

Kylie Jenner sapo nisi një trend të ri për rrobat e banjës,
 
Tendenca në fjalë përkon me veshjen e dy palë mbathjeve rroba banjo. :) Mund të të duket një zgjedhje aspak e rehatshme, por s’e mohon dot që është unike.

Kylie Jenner sapo nisi një trend të ri për rrobat e banjës,

Jenner, së bashku me shoqen e saj Anastasia dhe Victoria Vilarroel, prezantuan këtë qasje të re për sezonin e plazhit, ndërkohë që duken super të lumtura, duke festuar dhe bërë qejf. Gocat zgjodhën që ta përqafonin të treja këtë trend, duke zgjedhur ngjyra që i shkonin kompletit të plotë të rrobave të banjove.
 
S’e dimë nëse do e provosh, ndaj po të pyesim:

Poll