Sex

Lexoje sot dhe bëje nesër: Disa arsye pse duhet të bësh seks në mëngjes

Shkruar nga Anabel

11 Qershor 2024

Lexoje sot dhe bëje nesër: Disa arsye pse duhet të bësh seks

Seksi i mëngjesit është çudibërës dhe këto arsye e vërtetojnë:

Kolegët nuk do të të njohin

Në kuptimin e mirë të fjalës. Orgazma çliron dopaminë, ndaj do ta nisësh ditën me energji dhe do të jesh personi më produktiv i zyrës.

Mbase do shmangësh atë dhimbjen e kokës nga mesi i ditës

Orgazma mund të zvogëlojë shanset për dhimbje koke dhe nuk ke pse merr me vete ilaçet, kur ke seksin.

Mund të zëvendësojë aktivitetin fizik

Është praktikisht e njëjta gjë, por nga seksi merr kënaqësi.

Lëkura jote do të shkëlqejë

Orgazmat janë si makeup-i natyral dhe në fakt do të kursesh lekë, sepse blush-in, highlighter-in dhe konturin do t’i kesh falas nga partneri/ja.

Mund të mbash larg mjekun

Ashtu si një mollë në ditë, edhe seksi i mëngjesit të rrit imunitetin dhe ul nivelin e stresit.

Nuk është aq i pazakontë

34% e njerëzve zgjedhin pikërisht seksin e mëngjesit dhe mund të themi se ata ia dinë lezetin.

Artikuj të sugjeruar: