Keshilla Arredimi

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të pëlqyerat e kësaj vere

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2024

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: Future / Brent Darby Photography; JHID / Photography Aaron Leitz / TaylorSmith Sustainable Construction; Fanny Radvik / Cathy Nordstrom

Duket e vështirë për t’u besuar që jemi praktikisht në mes të 2024-ës, po pavarësisht gjashtë muajve që kanë kaluar me shpejtësi, bota e dizajnit të brendshëm është në qarkullim të vazhdueshëm për të sjellë trendet më të bukura të sezonit.

Tendencat e atyre që anojnë nga dashuria për letërsinë duke “përqafuar” bibilioteka të mëdha sa faqja e murit dhe prej materiali druri janë njëra anë e medaljes, bashkë me tonet e së kuqes së papritur në arredimin e brendshëm që u kthye në trend në fillim të këtij viti.

Pak vintage i viteve ’70 dhe një dizajn më lozonjar duke provuar qasjen elklektike të brendshme, duket se këto trende kanë gjetur “konsensusin” që të rikthehen qartë dhe pastër si kryefjala e arredimit për ambientet e brendshme këtë verë.

Ja gjashtë tendencat më dominuese:

#1 Ngjyra të ngrohta dhe objekte të valëzuara

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: Future / Brent Darby Photography

#2 Tone të ndezura në kuzhinë

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: deVOL

#3 Dekori “dopaminë” (hormoni i lumturisë) që përcillet me ngjyra të ndezura

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: Nadia Watts Interior Design, photography Nickolas Sargent

#4 Bibiliotekë druri & ngjyrat gështenjë

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: Julie Soefer / Marie Flanigan Interiors

#5 Tone pastel

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: Fanny Radvik / Cathy Nordstrom

#6 Prekje vintage

6 trendet e arredimit të që do të jenë më të
FOTO: JHID / Photography Aaron Leitz / TaylorSmith Sustainable Construction

Artikuj të sugjeruar: