Celebrity Style

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2024

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Yjet e kinemasë, përfshirë Demi Moore, Katie Holmes, Kerry Washington e shumë të tjerë u bënë bashkë në New York, në Festivalin e Filmit Tribeca 2024. E dimë që jeni kuriozë të dini se ç’kanë veshur, ndaj jua tregojmë tani:

Demi Moore

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Katie Holmes

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Kerry Washington

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Jessica Chastain 

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Jake Gyllenhaal

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Karlie Kloss

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Selma Blair dhe qenushi i saj

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Lucy Hale

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Kim Cattrall 

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Ashley Benson 

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Neil Patrick Harris 

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Camila Mendes

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images

Dakota Fanning 

Festivali i Filmit Tribeca 2024: Ç’veshën yjet
Getty Images