Style Tips

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me thurje

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2024

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me
FOTO: GETTY IMAGES

Këpucët e thurura (espadrilles) do të jenë pjesë e veshjeve për gocat këtë sezon.

Modele me ngjyra të kombinueshme, me lartësi praktike dhe lehtësisht të kombinueshme me pantallonat apo fustanet tuaja, ja disa mënyra IN se si t’i stiloni këto lloj këpucësh këtë verë dhe të dukeni yll:

#1 Pantallona të gjera 

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Fustan i gjatë

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Pantallona poshtë gjurit 

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Kostum në ngjyrë të fortë

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Fund i gjatë

5 kombinime që do të të bindin të blesh këpucë me
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle