Street Style

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime

Shkruar nga Anabel

9 Qershor 2024

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @adrisalsi//Instagram

Ne e dimë që në verë fundet e gjera apo fustanet e lehta janë kryefjala për të mbijetuar në temperaturat e larta dhe arratisjet e fundjavave të gjata në plazhe, por për më shumë prakticitet janë pantallonat si alternativë. Pantallonat e shkurtra Bermuda, me gjatësi pak mbi gju do të jenë fiksimi i gocave këtë sezon dhe në fakt, duken kaq cool dhe stylish.

Ja 10 kombinime të lezetshme për ju:

#1

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#2

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#3

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#4

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#5

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @adrisalsi//Instagram

#6

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @sofiamcoelho//Instagram

#7

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @meganowelsh//Instagram

#8

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @milicaa_22_//Instagram

#9

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @andiwashington__//Instagram

#10

Pantallonat e shkurtra duken kaq cool me këto kombinime
FOTO: @rebeccaferrazwyatt//Instagram

Artikuj të sugjeruar:

 

Burimi: Cosmopolitan