Flokët

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi më cool i verës

Shkruar nga Anabel

7 Qershor 2024

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi
FOTO: GETTY IMAGES

Jeni ende të pavendosura nëse do të provoni gërshetat këtë verë? Atëherë, ne ju themi se kemi provat e mjaftueshme që ju të tentoni, por me modelin e duhur.

Le ta pranojmë që gërshetat janë një zgjidhje sidomos për ditët e nxehta të verës, për flokët e gjata dhe të dendura, pra janë shpëtim. Këtë vit, ky trend është rikthyer për të qëndruar gjatë.

Ja disa modele nga ku mund të merrni frymëzim:

#1 Topuz lart me gërsheta

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Bisht kali me gërsheta

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Gërsheta anësore

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Gërsheta të ndërthurura

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Flokë të lëshuara dhe të kapura gërshet

5 modelet e flokëve me gërsheta që do të jenë trendi
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar:

 

Burimi: Grazia